Aanmelden voor proefabonnement


Dank u wel voor uw interesse in Phone Agent Assistant.

De Phone Agent Assistant is een aanvullende app voor Skype voor Bedrijven, welke u in staat stel om automatisch inzicht te krijgen in de naam, en andere relevante informatie uit uw Dynamics 365 organisatie, voor alle binnenkomende telefoongesprekken.

Let op

Om de Phone Agent Assistant te gebruiken heeft u minimaal deze licenties nodig in uw Office 365 organisatie:

  1. Microsoft Dynamics 365 op de Common Data Service for Apps
    (bijvoorbeeld Dyamics 365 Sales, Customer Service, Project Service Automation, Field Service, Marketing of een Customer Engagement plan)
  2. Skype voor Bedrijven

Deze licenties worden niet meegeleverd met de Phone Agent Assistant en moeten (vooraf) apart worden aangeschaft via uw Microsoft Partner of direct via Microsoft.

Optioneel, om te kunnen bellen en gebeld worden door reguliere telefoons, via PSTN bellen, heeft uw organisatie de onderstaande aanvullende licenties nodig. Dit is een aanbeleving en niet vereist voor de Phone Agent Assistant:

Voor meer informatie kunt u alle systeem- en licentievereisten en aanbevelingen raadplegen.


Meld u aan met uw Microsoft Werk- of Schoolaccount (soms ook wel organisatieaccount genoemd) om te starten. Dit is de account waarmee u zich aanmeld op Microsoft's online diensten zoals Office 365 en Dynamics 365.

NB: Om het proefabonnement te starten dient u aan te melden als een gebruiker met de Hoofdbeheerder (Global Administrator) rol in Office 365.

Door te starten met het proefabonnement (30 dagen) gaat u akkoord met de Gebruikersovereenkomst en Privacy Policy en zal er een account aangemaakt worden voor uw organisatie. Na het aflopen van het proefabonnement kunt u overstappen naar een betaalde licentie voor een vastgesteld bedrag per gebruiker per maand (zie prijzen)


Klik de onderstaande knop om aan te melden en verder te gaan